Ezeloase blij met Paddock Cleaner

Ezeloase blij met Paddock Cleaner

De Ezeloase is een Belgische organisatie die werd opgericht in 2005 door een team van vrijwilligers met als doel ezels te beschermen en hun welzijn te bevorderen. In het opvangcentrum worden ezels opgenomen die in nood verkeren als gevolg van diverse situaties (problemen bij de eigenaars, verwaarlozing, mishandeling, inbeslagname…)

De hoofdtaak van het centrum is de verzorging van de opgevangen ezels, waarvan de meeste in slechte fysieke toestand verkeren (vervormde hoeven, slechte beenstand, uitwendige en inwendige parasieten, magerte of vetzucht). Sommige ezels vertonen ook gedragsproblemen en vragen dan gedurende maanden een zeer intensieve dagelijkse verzorging en veel aandacht om hun vertrouwen te winnen. Dat vertrouwen is de basis van een goede behandeling en opvoeding.

Voor de goede verzorging van de ezels is het noodzakelijk geregeld de mest op te vegen om zo wormbesmetting tegen te gaan.

De Ezeloase heeft hiervoor een Logic Paddock Cleaner en Yamaha Quad aangeschaft. En zoals u kunt zien tot volle tevredenheid van de ezels!

Bezoek hier de website van Ezeloase

paddock cleaner ezeloase paddock cleaner ezeloase paddock cleaner ezeloase