Over ons

40 years LogicLogic is een Britse producent gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van werktuigen voor Quads en UTV’s. Omdat deze Utility voertuigen geen aftak as hebben of een hydrauliek betekend dit dat de werktuigen een eigen aandrijving hebben in de vorm van een verbrandingsmotor of dat ze door de wielen worden aangedreven.

Meer dan 40 jaar ervaring in quad werktuigen

Quad klepelmaaierToen veertig jaar geleden de eerste Trikes op de Engelse markt kwamen bouwde boerenzoon en auto-coureur Willy Rutherford zijn eerste Trike aanhanger. Meer dan 40 jaar later is Logic marktleider in de productie van werktuigen voor quads en UTV’s in thuisland Engeland.

De werktuigen van Logic worden gebouwd voor de moeilijke omstandigheden in Engeland. De quad wordt doorgaans ingezet in gebieden waar tractoren niet kunnen komen en er veel wordt gevraagd van mens en machine.

40 jaar innovatie

Logic heeft een eigen ontwikkel afdeling in het noorden van Engeland. Door zijn goede contacten met de eindgebruikers weet Logic waar klanten behoefte aan hebben. Zo was de eerste getrokken klepelmaaier met eigen motor een ontwikkeling van Logic.

Recentelijk bracht Logic weer een nieuwe innovatie uit: de eerste aanbouw rolbezem voor UTV’s, de UTS215HR.

Breed programma werktuigen voor quads

Sneeuwschuif quadDoor de jaren heen heeft Logic een breed programma werktuigen en accessoires ontwikkeld. Deze machines vinden hun weg naar gebruikers in de landbouw, paardenhouderij, schapenhouders maar ook in de recreatiebranche en overheden.

Logic in Nederland en België

In de Benelux wordt Logic sinds 2007 vertegenwoordigd door de Firma Comunal Equipment.  Zij staan u graag te woord over de producten van Logic.

Comunal Equipment.
Zwolseweg 18
7707 AH Balkbrug (Bezoek alleen op afspraak)

Tel: + 31 (0)523 – 788306